top of page

Artister för alla åldrar på årets Kulturkalas

Uppdaterat: 17 maj 2022

Den 17 – 24 maj går Hörby kulturkalasveckan av stapeln – det blir en folkfest för hela byn. Kalaset avslutas med ett hejdundrande avslutningskalas den 24 maj i Hörby centrum.


På avslutningskalaset den 24 maj välkomnar Hörby återigen flera folkkära artister. Vad sägs om Klara Hammarström och Drängarna? Klara Hammarström, som gick till final i årets Melodifestivalen med låten ”Run to the hills”, har haft flera radiohits. Hon gjorde dessutom årets officiella OS-låt tillsammans med artisten Liamoo. Klara sjunger på Gamla torgs scen klockan 19.00.

Drängarna är populära både i den yngre och den lite äldre åldersgruppen. Drängarna slog igenom redan 1995 med låten ”Vill du bli min fru”. De turnerar runt i hela Sverige med sin musik och klockan 20.00 den 24 maj går de alltså upp på Gamla torgs scen i Hörby.

Bamse och Höör Barock Dessutom kommer barnens favorit Bamse att dansa och sjunga på Nya torgs scen från klockan 17.00. Han tar med sig sin kompis Lova och det ryktas om att det kommer att bli svårt att sitta stilla när det bjuds på både dans och sånger. Klockan 18.00 ser du Höör Barock på Kulturskolans scen (Sion). Höör Barock ensemble är en av Skandinaviens främsta och mest uppmärksammade klassiska ensembler just nu. De har sin bas i Höör och de samlar några av de främsta barockmusikerna i regionen som alla är specialiserade på tidstrogna instrument och historiska spelsätt.

Det är fri entré på alla uppträdanden och alla aktiviteter under Hörby Kulturkalas. Håll dig uppdaterad här på hemsidan och på våra sociala medier.


Programmet för Hörby Kulturkalas släpps inom en snar framtid, så håll utkik!179 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page