top of page

barnröst till årets jingel spelas in av Hörbytjej

I måndags befann sig 9-åriga Hörbytjejen Holly i inspelningsstudion för Guldkanalen i Staffanstorp. Anledningen var att spela in en barnröst till årets jingel för Hörby kulturkalas.


I några dagar har Holly fått öva på texten som skulle läsas in för att vara förberedd på sitt uppdrag. Väl på plats i Staffanstorp fick hon träffa försäljningschef, Roger Sandell och programledaren Henrik “Henke” Holmberg.


 - Det var speciellt att komma dit, kanske den enda gången jag får frågan att spela in radio och därför tar jag till vara på chansen, säger Holly efter inspelningen.

Jingeln som delas upp mellan en barnröst och en vuxen röst kommer ni få höra från den 12 maj fram till Kulturkalasdagen den 21 maj.


- Det var kul att prata i mikrofon och få se hur det ser ut på en inspelningsstudio. En spännande upplevelse. Jag tyckte det var roligt att vara där, fortsätter Holly.


Jingeln för Hörby Kulturkalas har varit med sedan 2016 och brukar sändas i radion från 9 dagar innan fram till Kulturkalasdagen. Uppkomsten till jingeln var ett samarbete mellan Köpmannaföreningen och kommunen och fungerar som en fantastisk marknadsföringskanal inför evenemanget.


Förklaring: Jingel är en reklamslinga.


Text och bild: Emma Sander.

På bilden till vänster ser man ett barn framför en mikrofon och på bilden till höger är samma barn som ler och posera framför loggan Guldkanalen. Loggan för Hörby Kulturkalas med krans och 20 år finner man i övre högra hörnet.

275 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Komentarze


bottom of page