top of page

DANZBANDERZ FÖR SAMMAN GENERATIONER - KOMMER TILL HÖRBY KULTURKALAS

Uppdaterat: 22 apr.

Danzbanderz, vars signum är att omvandla moderna radiohits till svängiga dansbandsversioner, har tagit Sverige med storm. Med sin unika stil och energi har Danzbanderz samlat ihop över 20 miljoner streams och blivit en favorit hos musikälskare i alla åldrar – från ungdomar till pensionärer.


Danzbanderz har över 95 000 lyssnare per månad på Spotify och man finner "Tystnar i luren" som topp ett, och som stark tvåa deras Epadunkversion av samma låt. Under hösten 2023 gjorde Danzbandez premiär i Bingolotto och mottog sin första Guldskiva för den gripande versionen av Miriam Bryant och Victor Leksells hitlåt “Tystnar i luren”. Detta var en milstolpe som bekräftade Danzbanderz talang och popularitet på den svenska musikscenen. Samma år gästade Danzbanderz Musikhjälpen i Växjö och torget kokade!


Linus Lindholm är den musikaliska hjärnan bakom Danzbanderz, som han startade upp som en kul grej vid sidan om sitt vanliga jobb som mäklare. Lindholm har tidigare erfarenhet av dansbandsmusik, då han redan som tonåring startade sin dansbandskarriär i Jontez för att sedan bli sångare i Mats Bergmans.


Med varje framträdande och varje låt fortsätter Danzbanderz att charma och underhålla sin publik runtom i landet, och vi hoppas få se mor- och farföräldrar sida vid sida med barn och ungdomar på Nya torg när dom intar scenen kl. 21.00.


Vinnaren av Kulturkalasbakelsen annonseras i samband med vår sista Vem där? tävling som släpps på måndag 22 april - så håll utkik!Bildtext: Bilden föreställer en person som håller i en Saxofon (Blåsinstrument). Loggan för Hörby Kulturkalas med krans och 20 år finner man i nedre högra hörnet. Texten Danzbanderz kl. 21.00 Nya torg.

58 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page