top of page

ett fullspäckat program den 24 maj

Uppdaterat: 17 maj 2022

Nu släpps ett fullspäckat program för Hörby Kulturkalas 2022!


Dagen kommer bjuda på ett pärlband av olika akter, talanger, aktiviteter och mycket mer. Dagen börjar på Gamla Torg med sångstund för kommunens alla förskolor under ledning av KulturSkolans pedagoger, pssst vi bjuder alla förskolebarnen på glass..


Förutom våra folkkära artister som Klara Hammarström, Drängarna, Bamse och Lova och Höör Barock bjuder Kulturkalasdagen på en stor bredd av uppträdande inom olika genrer.


Kom och se Sjöbo Bears Squaredancers, jazz med Nanna Carling, dans med Street Revolution och Hörbys skräp som konst med Ploggingart. Självklart fortsätter Lions club i Hörby med sin populära Vintage Fashion Show, där miljö och hållbarhet är fokus.


På plats har vi Häggenäs sjukhems alldeles egna orkester - Häggenäz Orkezter som bjuder på en härlig sångstund under ledning av Per-Ola Sandberg. Det bjuds på gospel från Hörbys gospelkör - King Street Gospel.


Soul Revelation är ett dynamiskt storband som spelar 60 och 70-talets största hits. Ulrika Börjesson, Nya torgs egna konferencier och Jane Hansson på ABF Hörby bjuder på roliga sketcher, dessa två damer var med i Hörbys teatergrupp - Estradörerna. Kulturkalasdagen avslutas med Americana från Ludvigsborgs-bandet Sigvard & The Bonewhispers.


Kulturkalaset bjuder på en bredd av musikaliska inslag, sketcher och mycket mer. Vi vill påstå att det finns något för alla, ung som gammal.


Missa inte Hörby Kulturkalas tisdag 24 maj i Hörby centrum! Vi ses väl där?


148 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page