top of page

GISSA ARTIST OCH STÅ FÖRST I KÖN TILL SIGNERINGEN

För fjärde gången satsar Hörby Kulturkalas på gissningsleken "vem där?". En lek där du har möjlighet att vinna VIP-biljett till signeringen för den artist du gissat rätt på.


Vem där? som leken kallas för, går ut på att vi visar en bild med konturer på den artist vi bokat, och du får möjlighet att gissa vilken artist du tror det är på bilden. Nedan ser du vår första bild som ska föreställa en artist som ska komma på Hörby kulturkalas 2024.


För att delta i gissningsleken Vem där? kommenterar du din gissning tillsammans med ditt för- och efternamn längre ned på hemsidan. Namnet är extra viktigt på hemsidan för att vi ska veta vem som gissat i tävlingen. Deltar du i tävlingen på Facebook eller Instagram ska du tagga minst en kompis.


De med rätt svar är med i utlottningen, och därmed får chansen att stå först i signeringskön till artisten. Tänk på att du behöver ha rätt svar för att ha chans att vinna.


Artisten avslöjas på fredag kl. 17.00, du kan delta i Vem där?-leken fram till att artisten avslöjats. Vinnaren av VIP-biljetten annonseras i samband med nästa Vem där? tävling.


Dags att börja gissa den första artisten, lycka till!


Bild: Bilden föreställer en artist i siluett. Loggan för Hörby Kulturkalas med krans och 20 år finner man i övre vänstra hörnet.

Text: Emma Sander

36 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page