top of page

Hörby Kulturkalas firar 20 år

Uppdaterat: 13 nov. 2023Den 21 maj 2024 arrangeras Hörby Kulturkalas för 20:e gången, kom och fira tillsammans med oss!


Vi firar Kulturkalaset i Hörby centrum, med en kavalkad av uppträdande från nya, unga talanger så väl som rikskända artister. Nytt för i år är Kulturstråket som kommer gå längs med Nygatan mellan Gamla torg och Nya torg där fokus kommer ligga på kultur i form av bland annat konst och aktiviteter. Gamla Torg kommer även att förvandlas till ett mattorg med mat och godsaker från flera av världens hörn.

Hörby Kulturkalas vill bjuda in generationer till kulturens förtrollade värld. Här ska besökaren kastas in i en upplevelse fylld av teater, musik, konst, utställningar, ståuppkomik och mycket mer.


Hörby Kulturkalas vill skapa förutsättning för barn och unga att utvecklas och få uttrycka sin kulturform och har sin grund i Kulturskolans elever men har som målsättning att erbjuda alla möjligheten att delta under evenemanget utifrån sina förutsättningar och visioner.


Under Hörby Kulturkalas ska besökaren uppleva lokala musiker och artister som uppträder sida vid sida med nationella stjärnor.


Hörby Kulturkalas vill locka besökare från hela Skåne och skapa en attraktiv arena som stärker Hörbys konkurrenskraft och attraktivitet för både kommun, näringsliv och civilsamhälle.


Hörby Kulturkalas har kunnat genomföras tack vare ett nära samarbete mellan lokalt näringsliv, Hörby kommun, ungdomar och ideella krafter. I skrivande stund pågår planeringen för fullt kring och vi träffar alla våra nuvarande och tidigare partners. Är du intresserad och vill veta mer om partnerskapet, tveka inte att höra av er till kulturkalaset@horby.se.


Hoppas vi ses under Hörby Kulturkalas 21 maj 2024!55 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page