top of page

HUMLAN DJOJJ OCH HANS KOMPIS FLUGAN FLAX KLARA FÖR HÖRBY KULTURKLAS 2024

Uppdaterat: 9 apr.

Om exakt 46 dagar går Hörby kulturkalas 20-årsjubileum av stapeln och på plats har du möjlighet att träffa grammisnominerade Humlan Djojj och hans kompis flugan Flax.


Kom och träffa den enormt populära humlan Djojj och hans kompis flugan Flax med deras glada och roliga musikal. Sjung med och hör hur dom har lyckats rädda blomsterängen i familjen Blomnings trädgård.


Ni ser dom på stora scenen på Nya torg kl. 17.00 och efter uppträdandet genomför dom Meet & Greet nära scenen och ni har möjlighet att köpa merch.


Humlan Djojj har över 260 000 lyssnare per månad på Spotify och mest populär är Djurens vaggvisa med över 92 000 000 lyssningar. Humlan Djojj och flugan Flax riktar sig för den lite yngre publiken, men alla är hjärtligt välkomna att uppleva dem live på scenen.


Vinnaren av VIP-biljetten annonseras i samband med nästa Vem där? tävling som släpps på måndag 8 april - så håll utkik!Bildtext: Bilden föreställer en person som håller i en humla. På bilden kan man även se en trädstam och en vit blomma med gröna blad. Loggan för Hörby Kulturkalas med krans och 20 år finner man i nedre vänstra hörnet. Texten Humlan Djojj kl. 17.00 Nya torg.

85 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Bình luận


bottom of page