top of page

NU KAN NI LÄSA HELA PROGRAMMET FÖR HÖRBY KULTURKALAS 2024

För 20:e året bjuder Hörby Kulturkalas in till ett fantastiskt kalas! Årets program bjuder på makalösa framträdande från över 30 artister och band som uppträder på totalt 4 scener samt Gamla torg.


Bild på programmet 2024

Glada gänget startar eftermiddagen på Nya torg med schlagerlåtar, vidare ser vi Häggenäz Orkezter och Humlan Djojj och Flugan Flax som starka dragplåster på eftermiddagen. Missa inte sambatåget med Hörby Kulturskola som avgår från Sion och avslutas på Nya torg. Klockan 18.00 kommer Hörbys 2:a klassare och intar scenen för sång tillsammans med Kulturskolans lärare under akten Tvåornas kör.


Sextonåriga Oscar sätter ribban för ungdomarna kl. 19.00 på Nya torg när han kliver på scenen. Vi får där mellan uppleva Vintage show, stipendieutdelning och Kulturskolans sångelever innan vi gästas av DJ Elena med ett ABBA Tribute och kvällen avslutas med moderna hits av Danzbanderz på Nya torg.


Missa inte alla fantastiska rockband som Acorise, Punkrockspojkarna, Kulturskolans rockband och många fler på Lions scen. Kulturskolans elever fyller Sions scen och Metropol med allt från cello, fiol till bio och avslutas med en fantastisk resa till Cypern. Detta vill ni inte missa!1 297 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Guest
May 15

Står datum o månad någonstans? Missade jag det?

Like
bottom of page