top of page

VEM DÄR? - BONUSTÄVLING I ANNORLUNDA TAPPNING

Uppdaterat: 24 apr.

Var med i årets sista gissningslek "vem där?". En lek där du har möjlighet att vinna Kulturkalasbakelse hos Tahiti för den gissning du gjort. Denna veckan i en lite annorlunda tappning - alla gissningar är med i utlottningen.


Årets sista Vem där? är lite av en en bonus tävling och därför extra klurig. Det kluriga i denna veckas tävling är att du kan ha totalt tre rätt, du kan ha rätt för yrkestitel, yrkesnamn samt artistgrupp. Alla som gissar har möjlighet att vinna.


Ledtråd 1: "Personen utför en spelning inom en musikgenre från en känd grupp".

Ledtråd 2: "Ett yrke med endast två bokstäver och personen skakar på scen till en artistgrupp med eget jubileum 2024"


På onsdag kommer det ytterligare en ledtråd för den som inte riktigt är säker och därför inte vågar gissa.


Vem där? som leken kallas för, går ut på att vi visar en bild med konturer på en person vi bokat, och du får möjlighet att gissa vem du tror det är på bilden. Nedan ser du vår fjärde bild som ska föreställa en person som ska komma på Hörby kulturkalas 2024.


För att delta i gissningsleken Vem där? kommenterar du din gissning tillsammans med ditt för- och efternamn längre ned på hemsidan. Namnet är extra viktigt när du deltar i tävlingen här på hemsidan för att vi ska veta vem som gissat i tävlingen. Deltar du i tävlingen på Facebook eller Instagram ska du även tagga minst en kompis.


Yrkestitel, yrkesnamn samt artistgrupp avslöjas på fredag kl. 20.30, du kan delta i Vem där?-leken fram till att artisten avslöjas. Vinnaren av VIP-biljetten annonseras i samband med nästa Vem där? tävling samt ett samlat inlägg för samtliga artister efter att tävlingen är avslutad.


Dags att börja gissa, lycka till!


Förra veckans Vem där?-vinnare är: Ulrica Hamn

Grattis Ulrica, som var en av de som gissade rätt på Danzbanderz i förra veckans tävling. Ulrica kan kontakta Hörby Kulturkalas på Facebook, Instagram eller hemsida för mer information om sitt pris.


Bild: Bilden föreställer en artist i siluett. Loggan för Hörby Kulturkalas med krans och 20 år finner man i övre vänstra hörnet.

Text: Emma Sander

12 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page