top of page

vem där? gissa och vinn!

Ni har vi kommit till andra veckan i Hörby Kulturkalas populära gissningslek "vem där?". En lek där du har möjlighet att vinna möjligheten att stå först i kön till signeringen för den artist du gissar på.


Vem där? som leken kallas för, går ut på att vi visar en bild med konturer på den artist vi bokat, och du får möjlighet att gissa vilken artist du tror det är på bilden. Nedan ser du vår bild som ska föreställa en artist som ska komma på Hörby kulturkalas 2024.


För att delta i gissningsleken Vem där? kommenterar du din gissning tillsammans med ditt för- och efternamn längre ned på hemsidan. Namnet är extra viktigt när du deltar i tävlingen här på hemsidan för att vi ska veta vem som gissat i tävlingen.


De med rätt svar är med i utlottningen, och har därmed chans att gå före i signeringskön till artisten.


Artisten avslöjas på fredag kl. 19.00, du kan delta i Vem där?-leken fram till att artisten avslöjats. Vinnaren av VIP-biljetten annonseras i samband med nästa Vem där? tävling samt ett samlat inlägg för samtliga artister efter att tävlingen är avslutad.


Dags att börja gissa den första artisten, lycka till!Förra veckans Vem där?-vinnare är: Susanne Persson

Grattis Susanne, som var en av de som gissade rätt på Humlan Djojj i förra veckans tävling. Susanne kan kontakta Hörby Kulturkalas på Facebook, Instagram eller hemsida för mer information om sitt pris.Bild: Bilden föreställer en artist i siluett. Loggan för Hörby Kulturkalas med krans och 20 år finner man i övre vänstra hörnet.

Text: Emma Sander

14 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Guest
Apr 09

cornelia jakobs!!

Like
bottom of page