top of page

VILKEN ARTIST GÖMMER SIG I BILDEN? GISSA RÄTT OCH VINN

Var med i Hörby Kulturkalas populära gissningsleken "vem där?". En lek där du har möjlighet att vinna Kulturkalasbakelse hos Tahiti för den gissning du gjort.


Vem där? som leken kallas för, går ut på att vi visar en bild med konturer på den artist vi bokat, och du får möjlighet att gissa vilken artist du tror det är på bilden. Nedan ser du vår tredje bild som ska föreställa en artist som ska komma på Hörby kulturkalas 2024.


För att ni ska ha större chans att gissa rätt ger vi er en ledtråd; "Bandet erbjuder svenska hits i en helt ny stil"


För att delta i gissningsleken Vem där? kommenterar du din gissning tillsammans med ditt för- och efternamn längre ned på hemsidan. Namnet är extra viktigt när du deltar i tävlingen här på hemsidan för att vi ska veta vem som gissat i tävlingen. Deltar du i tävlingen på Facebook eller Instagram ska du även tagga minst en kompis.


De med rätt svar är med i utlottningen, och därmed får chansen att vinna en Kulturkalasbakelse. Tänk på att du behöver ha rätt svar för att ha chans att vinna. 


Artisten avslöjas på fredag kl. 21.00, du kan delta i Vem där?-leken fram till att artisten avslöjats. Vinnaren av VIP-biljetten annonseras i samband med nästa Vem där? tävling samt ett samlat inlägg för samtliga artister efter att tävlingen är avslutad.


Dags att börja gissa den första artisten, lycka till!


Förra veckans tävling var svår och ingen lyckades gissa på Oscar Stembridge, men självklart vill vi ha en vinnare i tävlingen. Alla som gissat är med i utlottningen och förra veckans Vem där?-vinnare är: Karolina Persson


Grattis Karolina, du kan kontakta Hörby Kulturkalas för mer information om sitt pris


Bild: Bilden föreställer en artist i siluett. Loggan för Hörby Kulturkalas med krans och 20 år finner man i övre vänstra hörnet.

Text: Emma Sander

12 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page