Välkommen till Hörby kulturkalas!

Kulturkalaset är en familjefest för alla åldrar. Förra året firades Hörby Kulturkalas en hel vecka och tonvikten låg på den digitala upplevelsen.

Under 2022 kommer själva Kulturkalasdagen äga rum den 24 maj, och i vanlig ordning bjuds det på en kavalkad av uppträdanden med olika nedslag i det lokala kulturlivet. Det bjuds på allt från musik till konstverk.

 

Precis som 2021 kommer vi lyfta kulturen under en hel vecka, från den 17 maj till 24 maj. Kulturkalasveckan bjuder på aktiviteter i form av konstplakat, konstnärer som ställer ut på olika platser i kommunen. Den 20 och 23 maj bjuder Kulturkalaset äldreboendena på musik med Gårdsturnén. Den 14 maj anländer Kulturkalasbilagan i brevlådan till alla hushåll i Höör, Eslöv och Hörby, där får du mer information om vad som händer i samband med Hörby Kulturkalas 2022. 

Syftet med Kulturkalaset är att lyfta Hörby kommuns barn och unga från Kulturskolan och Hörby kommun med omnejd för att ge dem en plats där de kan visa upp sig och sina talanger. Hörby Kulturkalas har kunnat genomföras tack vare ett nära samarbete mellan lokalt näringsliv, Hörby kommun, ungdomar och idéella krafter.

Kulturkalaset på instagram