top of page

KULTURKALASBILAGAN 2024

Uppdaterat: 16 maj

Redan 2005 fick man hem Kulturkalasbilagan till brevlådan. Bilagan har sedan dess lämnats ut till hushåll i Hörby och senare även i Eslöv, Höör och Sjöbo. Nu finns den sedan något år tillbaka även som E-tidning, så alla kan läsa den oavsett var man bor.


Kulturkalasbilagan är i grunden en programtidning för Hörby Kulturkalas. En tidning där du som besökare kan läsa om allt härligt som händer under evenemanget. Bilagan är även en plats där vi kan synliggöra alla fantastiska partners som gör Hörby Kulturkalas möjligt.


Bild: Emma Sander

På bilden ovan kan ni se alla Kulturkalasets bilagor genom de 20 år som gått. Utställningen av dessa bilagorna kan ni se på Hörby Kulturkalas den 21 maj. Utställningen kommer finnas utanför Vardagsrummet på Nygatan 32.


Kulturkalasets bilaga levereras som just en bilaga i Skånska Dagbladets lördagstidning till hushåll i Hörby, Höör, Eslöv och Sjöbo till helgen, den 18 maj. Tidningen levereras inte till samtliga hushåll i dessa kommuner, men kommer finnas att hämta på strategiskt utvalda platser för de som inte fått hem den i brevlådan. Kulturkalasbilagan kan hämtas från måndag i våra tidningsställ som finns utplacerade på Gamla Torg och Busshållplatsen i Hörby.


Kulturkalasbilagan finns även digitalt för alla att läsa både här på Kulturkalasets hemsida, kommunens hemsida hörby.se och på Skånska Dagbladets hemsida skd.se.Kulturkalasets bilaga 2024


Kulturkalasets sociala medier


Stort tack till alla partners som gör Hörby Kulturkalas 2024 möjligt:Text: Emma Sander

64 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page