top of page

VEM DÄR? - BONUSTÄVLING I ANNORLUNDA TAPPNING

Uppdaterat: 24 apr.

Var med i Ärets sista gissningslek "vem dÀr?". En lek dÀr du har möjlighet att vinna Kulturkalasbakelse hos Tahiti för den gissning du gjort. Denna veckan i en lite annorlunda tappning - alla gissningar Àr med i utlottningen.


Årets sista Vem dĂ€r? Ă€r lite av en en bonus tĂ€vling och dĂ€rför extra klurig. Det kluriga i denna veckas tĂ€vling Ă€r att du kan ha totalt tre rĂ€tt, du kan ha rĂ€tt för yrkestitel, yrkesnamn samt artistgrupp. Alla som gissar har möjlighet att vinna.


LedtrÄd 1: "Personen utför en spelning inom en musikgenre frÄn en kÀnd grupp".

LedtrÄd 2: "Ett yrke med endast tvÄ bokstÀver och personen skakar pÄ scen till en artistgrupp med eget jubileum 2024"


PÄ onsdag kommer det ytterligare en ledtrÄd för den som inte riktigt Àr sÀker och dÀrför inte vÄgar gissa.


Vem dÀr? som leken kallas för, gÄr ut pÄ att vi visar en bild med konturer pÄ en person vi bokat, och du fÄr möjlighet att gissa vem du tror det Àr pÄ bilden. Nedan ser du vÄr fjÀrde bild som ska förestÀlla en person som ska komma pÄ Hörby kulturkalas 2024.


För att delta i gissningsleken Vem dÀr? kommenterar du din gissning tillsammans med ditt för- och efternamn lÀngre ned pÄ hemsidan. Namnet Àr extra viktigt nÀr du deltar i tÀvlingen hÀr pÄ hemsidan för att vi ska veta vem som gissat i tÀvlingen. Deltar du i tÀvlingen pÄ Facebook eller Instagram ska du Àven tagga minst en kompis.


Yrkestitel, yrkesnamn samt artistgrupp avslöjas pÄ fredag kl. 20.30, du kan delta i Vem dÀr?-leken fram till att artisten avslöjas. Vinnaren av VIP-biljetten annonseras i samband med nÀsta Vem dÀr? tÀvling samt ett samlat inlÀgg för samtliga artister efter att tÀvlingen Àr avslutad.


Dags att börja gissa, lycka till!


Förra veckans Vem dÀr?-vinnare Àr: Ulrica Hamn

Grattis Ulrica, som var en av de som gissade rÀtt pÄ Danzbanderz i förra veckans tÀvling. Ulrica kan kontakta Hörby Kulturkalas pÄ Facebook, Instagram eller hemsida för mer information om sitt pris.


Bild: Bilden förestÀller en artist i siluett. Loggan för Hörby Kulturkalas med krans och 20 Är finner man i övre vÀnstra hörnet.

Text: Emma Sander

10 visningar
bottom of page